Oferta

Menu Srebrne
  • przywitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
  • lampka wina musującego,
  • trzy dania gorące serwowane o wybranych porach, (wybór dań z pierwszych pięciu pozycji),
  • szeroko rozumiane przekąski z zimnej płyty,
  • napoje nielimitowane: napoje gazowane, soki, woda mineralna, kawa i herbata.

cena: 165 zł od osoby

 

Zimna Płyta
  • - półmisek mięs i wędlin,
  • - talerz serów z żurawiną,
  • - dwie sałatki do wyboru:
  • tradycyjna jarzynowa,
  • drobiowa z porem lub ananasem,
  • selerowa,
  • owocowa,
  • gyros,
  • grecka z serem feta,
  • lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
  • szpinak z serem pleśniowym,
  • - tymbaliki wieprzowe z cebulką,
  • - tymbaliki drobiowe,
  • - pomidor a'la caprese z mozarellą,
  • - śledzie w zalewie ziołowej,
  • - stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
  • - wybór pieczywa.
Dania Główne
  • - tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
  • - filet z kurczaka z pieczarką w złocistej panierce/ de volay, kulki/frytki, sałata lodowa,
  • - krem pomidorowy z bazyliowo-paprykowym pesto i grzankami,
  • - żurek z jajkiem i białą kiełbaską/z klopsikiem i zielonym ogórkiem,
  • - barszcz czerwony, półmisek krokietów i pasztecików,
  • - pierś z kurczaka/ rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, kulki/frytki, mix sałat z vinegrettem,
  • - indyk faszerowany szpinakiem, ryż z warzywami, kapusta pekińska,
  • - roladki wieprzowe/wołowe w sosie własnym, kuleczki śląskie, biała kapusta z sezamem,
  • - sztuka karczku/pieczeń szynkowa w sosie z zielonego pieprzu/ myśliwskim, kopytka ziołowe/szpinakowe, czerwona kapusta/buraczki z cebulką,
  • - filet z dorsza w sosie koperkowo-ziołowym, frytki, sałatka colesław,
  • - schoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, biała kapusta,
  • - gęsty krem z grzybów leśnych z łezką śmietany,
  • - filet z kurczaka na sosie śmietanowym, ryż z warzywami, kapusta pekińska
  • - chilli con carne z pomidorowym pesto i paluchem ziołowym,
  • - kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
Na specjalne życzenie Naszych Klientów Szef Kuchni serwuje pieczone prosię -cena w zależności od ilości Gości.
Desery
  • - szarlotka z gałką lodów waniliowych i malinami,
  • - tradycyjny sernik z wiśniami,
  • - lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
  • - creme brule z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
  • - puchar lodów owocowych z bakaliami,
  • - jogurtowo-truskawkowe duo z owocowym musli i orzechami,
  • - panna cotta na lustrze sosu malinowego,
  • - torcik bezowy.
Aby sprostać najbardziej wyszukanym Państwa wymaganiom proponujemy dodatkowo:
  • - bufet alkoholowy,
  • - fontanny czekoladowe,
  • - bary i rzeźby lodowe,
  • - stoły tematyczne: grecki, włoski, wiejski, akcent owoców morza i ryb, sushi,
  • - carving art,
  • - płonące pstrągi jako ciepła przystawka,
  • - paczki z ciastem weselnym dla Gości.
Menu Złote
  • przywitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
  • lampka wina musującego,
  • obiad, w skład którego wchodzą dwa dania,
  • deser,
  • trzy dania gorące serwowane o wybranych porach,
  • tort weselny,
  • wybór owoców sezonowych i egzotycznych,
  • szeroko rozumiane przekąski z zimnej płyty,
  • ciasta z wypieku tradycyjnego,
  • napoje nielimitowane: napoje gazowane, soki, woda mineralna,
  • bufet z kawą i herbatą.

cena: 215 zł od osoby

 

Zimna Płyta
  • - półmisek mięs i wędlin,
  • - talerz serów z żurawiną,
  • - dwie sałatki do wyboru:
  • tradycyjna jarzynowa,
  • drobiowa z porem lub ananasem,
  • selerowa,
  • owocowa,
  • gyros,
  • grecka z serem feta,
  • lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
  • szpinak z serem pleśniowym,
  • - tymbaliki wieprzowe z cebulką,
  • - tymbaliki drobiowe,
  • - pomidor a'la caprese z mozarellą,
  • - śledzie w zalewie ziołowej,
  • - stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
  • - wybór pieczywa.
Dania Główne
  • - tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
  • - filet z kurczaka z pieczarką w złocistej panierce/ de volay, kulki/frytki, sałata lodowa,
  • - krem pomidorowy z bazyliowo-paprykowym pesto i grzankami,
  • - żurek z jajkiem i białą kiełbaską/z klopsikiem i zielonym ogórkiem,
  • - barszcz czerwony, półmisek krokietów i pasztecików,
  • - pierś z kurczaka/ rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, kulki/frytki, mix sałat z vinegrettem,
  • - indyk faszerowany szpinakiem, ryż z warzywami, kapusta pekińska,
  • - roladki wieprzowe/wołowe w sosie własnym, kuleczki śląskie, biała kapusta z sezamem,
  • - sztuka karczku/pieczeń szynkowa w sosie z zielonego pieprzu/ myśliwskim, kopytka ziołowe/szpinakowe, czerwona kapusta/buraczki z cebulką,
  • - filet z dorsza w sosie koperkowo-ziołowym, frytki, sałatka colesław,
  • - schoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, biała kapusta,
  • - gęsty krem z grzybów leśnych z łezką śmietany,
  • - filet z kurczaka na sosie śmietanowym, ryż z warzywami, kapusta pekińska,
  • - chilli con carne z pomidorowym pesto i paluchem ziołowym,
  • - kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
Na specjalne życzenie Naszych Klientów Szef Kuchni serwuje pieczone prosię -cena w zależności od ilości Gości.
Desery
  • - szarlotka z gałką lodów waniliowych i malinami,
  • - tradycyjny sernik z wiśniami,
  • - lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
  • - creme brule z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
  • - puchar lodów owocowych z bakaliami,
  • - jogurtowo-truskawkowe duo z owocowym musli i orzechami,
  • - panna cotta na lustrze sosu malinowego,
  • - torcik bezowy.
Aby sprostać najbardziej wyszukanym Państwa wymaganiom proponujemy dodatkowo:
  • - bufet alkoholowy,
  • - fontanny czekoladowe,
  • - bary i rzeźby lodowe,
  • - stoły tematyczne: grecki, włoski, wiejski, akcent owoców morza i ryb, sushi,
  • - carving art,
  • - płonące pstrągi jako ciepła przystawka,
  • - paczki z ciastem weselnym dla Gości.
Menu Złote Plus
  • przywitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
  • lampka wina musującego,
  • obiad, w skład którego wchodzą dwa dania - drugie danie serwowane na półmisku (wybór mięs),
  • deser,
  • trzy dania gorące serwowane o wybranych porach,
  • tort weselny,
  • wybór owoców sezonowych i egzotycznych,
  • szeroko rozumiane przekąski z zimnej płyty,
  • ciasta z wypieku tradycyjnego,
  • napoje nielimitowane: napoje gazowane, soki, woda mineralna,
  • bufet z kawą i herbatą,
  • bogaty asortyment ciasteczek bankietowych, pralinek, tart owocowych,
  • ciepły bufet.

cena: 230 zł od osoby

 

Zimna Płyta
  • - półmisek mięs i wędlin,
  • - talerz serów z żurawiną,
  • - dwie sałatki do wyboru:
  • tradycyjna jarzynowa,
  • drobiowa z porem lub ananasem,
  • selerowa,
  • owocowa,
  • gyros,
  • grecka z serem feta,
  • lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
  • szpinak z serem pleśniowym,
  • - tymbaliki wieprzowe z cebulką,
  • - tymbaliki drobiowe,
  • - pomidor a'la caprese z mozarellą,
  • - śledzie w zalewie ziołowej,
  • - stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
  • - wybór pieczywa.
Dania Główne
  • - tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
  • - filet z kurczaka z pieczarką w złocistej panierce/ de volay, kulki/frytki, sałata lodowa,
  • - krem pomidorowy z bazyliowo-paprykowym pesto i grzankami,
  • - żurek z jajkiem i białą kiełbaską/z klopsikiem i zielonym ogórkiem,
  • - barszcz czerwony, półmisek krokietów i pasztecików,
  • - pierś z kurczaka/ rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, kulki/frytki, mix sałat z vinegrettem,
  • - indyk faszerowany szpinakiem, ryż z warzywami, kapusta pekińska,
  • - roladki wieprzowe/wołowe w sosie własnym, kuleczki śląskie, biała kapusta z sezamem,
  • - sztuka karczku/pieczeń szynkowa w sosie z zielonego pieprzu/ myśliwskim, kopytka ziołowe/szpinakowe, czerwona kapusta/buraczki z cebulką,
  • - filet z dorsza w sosie koperkowo-ziołowym, frytki, sałatka colesław,
  • - schoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, biała kapusta,
  • - gęsty krem z grzybów leśnych z łezką śmietany,
  • - filet z kurczaka na sosie śmietanowym, ryż z warzywami, kapusta pekińska
  • - chilli con carne z pomidorowym pesto i paluchem ziołowym,
  • - kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
Na specjalne życzenie Naszych Klientów Szef Kuchni serwuje pieczone prosię -cena w zależności od ilości Gości.
Desery
  • - szarlotka z gałką lodów waniliowych i malinami,
  • - tradycyjny sernik z wiśniami,
  • - lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
  • - creme brule z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
  • - puchar lodów owocowych z bakaliami,
  • - jogurtowo-truskawkowe duo z owocowym musli i orzechami,
  • - panna cotta na lustrze sosu malinowego,
  • - torcik bezowy
Aby sprostać najbardziej wyszukanym Państwa wymaganiom proponujemy dodatkowo:
  • - bufet alkoholowy,
  • - fontanny czekoladowe,
  • - bary i rzeźby lodowe,
  • - stoły tematyczne: grecki, włoski, wiejski, akcent owoców morza i ryb, sushi,
  • - carving art,
  • - płonące pstrągi jako ciepła przystawka,
  • - paczki z ciastem weselnym dla Gości.
Menu Premium
  • przywitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
  • lampka wina musującego,
  • obiad, w skład którego wchodzą dwa dania - drugie danie serwowane na półmisku (wybór mięs),
  • deser,
  • trzy dania gorące serwowane o wybranych porach,
  • tort weselny,
  • wybór owoców sezonowych i egzotycznych,
  • szeroko rozumiane przekąski z zimnej płyty,
  • ciasta z wypieku tradycyjnego,
  • napoje nielimitowane: napoje gazowane, soki, woda mineralna,
  • bufet z kawą i herbatą,
  • bogaty asortyment ciasteczek bankietowych, pralinek, tart owocowych,
  • ciepły bufet,
  • element wiejskiego jadła,
  • element szwedzkiego stołu.

cena: 245 zł od osoby

 

Zimna Płyta
  • - półmisek mięs i wędlin,
  • - talerz serów z żurawiną,
  • - dwie sałatki do wyboru:
  • tradycyjna jarzynowa,
  • drobiowa z porem lub ananasem,
  • selerowa,
  • owocowa,
  • gyros,
  • grecka z serem feta,
  • lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
  • szpinak z serem pleśniowym,
  • - tymbaliki wieprzowe z cebulką,
  • - tymbaliki drobiowe,
  • - pomidor a'la caprese z mozarellą,
  • - śledzie w zalewie ziołowej,
  • - stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
  • - wybór pieczywa.
Dania Główne
  • - tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
  • - filet z kurczaka z pieczarką w złocistej panierce/ de volay, kulki/frytki, sałata lodowa,
  • - krem pomidorowy z bazyliowo-paprykowym pesto i grzankami,
  • - żurek z jajkiem i białą kiełbaską/z klopsikiem i zielonym ogórkiem,
  • - barszcz czerwony, półmisek krokietów i pasztecików,
  • - pierś z kurczaka/ rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, kulki/frytki, mix sałat z vinegrettem,
  • - indyk faszerowany szpinakiem, ryż z warzywami, kapusta pekińska,
  • - roladki wieprzowe/wołowe w sosie własnym, kuleczki śląskie, biała kapusta z sezamem,
  • - sztuka karczku/pieczeń szynkowa w sosie z zielonego pieprzu/ myśliwskim, kopytka ziołowe/szpinakowe, czerwona kapusta/buraczki z cebulką,
  • - filet z dorsza w sosie koperkowo-ziołowym, frytki, sałatka colesław,
  • - schoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, biała kapusta,
  • - gęsty krem z grzybów leśnych z łezką śmietany,
  • - filet z kurczaka na sosie śmietanowym, ryż z warzywami, kapusta pekińska
  • - chilli con carne z pomidorowym pesto i paluchem ziołowym,
  • - kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
Na specjalne życzenie Naszych Klientów Szef Kuchni serwuje pieczone prosię -cena w zależności od ilości Gości.
Desery
  • - szarlotka z gałką lodów waniliowych i malinami,
  • - tradycyjny sernik z wiśniami,
  • - lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
  • - creme brule z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
  • - puchar lodów owocowych z bakaliami,
  • - jogurtowo-truskawkowe duo z owocowym musli i orzechami,
  • - panna cotta na lustrze sosu malinowego,
  • - torcik bezowy
Aby sprostać najbardziej wyszukanym Państwa wymaganiom proponujemy dodatkowo:
  • - bufet alkoholowy,
  • - fontanny czekoladowe,
  • - bary i rzeźby lodowe,
  • - stoły tematyczne: grecki, włoski, wiejski, akcent owoców morza i ryb, sushi,
  • - carving art,
  • - płonące pstrągi jako ciepła przystawka,
  • - paczki z ciastem weselnym dla Gości.