Organizujemy przyjęcia weselne, okolicznościowe oraz bankiety firmowe dla 120-250 osób. W zależności od liczby gości i preferencji Klientów możemy zaproponować przyjęcia przy okrągłych lub klasycznych „ prostokątnych” stołach.
Oferta okolicznościowa
Na potrzeby Klientów pragnących powierzyć nam organizację przyjęcia okolicznościowego lub bankietu firmowego przygotowaliśmy pakiet SREBRNY, dostosowany do tego rodzaju spotkań. W razie pojawienia się wątpliwości, z przyjemnością odpowiemy na wszystkie pytania.
Pakiet zawiera
- obiad,
- danie gorące,
- zimna płyta,
- napoje nielimitowane,
- ciasta tradycyjne,
- owoce.
Obiad
tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
pierś z kurczaka/rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów, frytki, surówka z kapusty pekińskiej,
rolada wieprzowa w sosie własnym, kulki śląskie, surówka z czerwonej kapusty,
schoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, colesław,
filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na białym sosie, ryż z warzywami, mix sałat z vinegrettem.
Danie gorące
- żurek z jajkiem i białą kiełbaską
- barszcz czerwony z krokietem,
- gulasz z warzywami.
Zimna płyta
- półmisek mięs i wędlin,
- talerz serów z żurawiną,
- galaretki wieprzowe/drobiowe,
- pomidor a’la caprese z mozarellą,
- śledzie w zalewie ziołowej,
- stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
- wybór pieczywa,
- dwie sałatki do wyboru:
- tradycyjna jarzynowa,
- drobiowa z porem lub ananasem,
- selerowa,
- lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
- tortellini,
- seler z ananasem,
- gyros,
- grecka z serem feta.
W cenie każdego pakietu weselnego
dekoracja stołów, sali oraz nocleg dla Pary Młodej
Oferty weselne
Wieloletnie doświadczenie w organizacji przyjęć weselnych pozwoliło nam przygotować dla Państwa trzy pakiety weselne. Mamy nadzieję, że wśród nich znajdą Państwo rozwiązanie odpowiadające Państwa wymaganiom.
Pakiet zawiera
- powitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
- lampkę wina musującego dla Gości,
- obiad dwudaniowy,
- tort weselny,
- deser,
- trzy dania gorące serwowane o wybraych porach,
- zimną płytę,
- napoje nielimitowane,
- ciasta tradycyjne,
- owoce
Obiad
- tradycyjny rosół z makaronem,
drugie danie do wyboru z pozycji I i II danie gorące.
I i II danie gorące
tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
pierś z kurczaka/rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów,frytki, surówka z kapusty pekińskiej,
rolada wieprzowa w sosie własnym, kulki śląskie, surówka z czerwonej kapusty,
shoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, colesław,
filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na białym sosie, ryż z warzywami, mix sałat z vinegrettem,
devolay, ziemniaki opiekane, surówka z ogórka i pomidora,
sztuka karczku w sosie z zielonego pieprzu/myśliwskim, kopytka, surówka z ogórka.
Trzecie danie gorące
- żurek z jajkiem i białą kiełbaską,
- barszcz czerwony z krokietem,
- gulasz z warzywami,
- kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
- krem z leśnych grzybów z paluchem.
Deser
-
creme brulle z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
-
lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
-
puchar lodów owocowych z bakaliami.
Zimna płyta
- półmisek mięs i wędlin,
- talerz serów z żurawiną,
- galaretki wieprzowe/drobiowe,
- pomidor a’la caprese z mozarellą,
- śledzie w zalewie ziołowej,
- stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
- wybór pieczywa,
- dwie sałatki do wyboru:
- tradycyjna jarzynowa,
- drobiowa z porem lub ananasem,
- selerowa,
- lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
- tortellini,
- seler z ananasem,
- gyros,
- grecka z serem feta.
Pakiet zawiera
- powitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
- lampkę wina musującego dla Gości,
- obiad dwudaniowy,
- tort weselny,
- deser,
- trzy dania gorące serwowane o wybranych porach,
- zimną płytę,
- napoje nielimitowane,
- ciasta tradycyjne,
- owoce,
- słodki bufet,
- dania gorące w podgrzewaczach.
Obiad
- tradycyjny rosół z makaronem,
-
drugie danie serwowane na półmisku: schabowy, de’volay, sznycel z cebulą, faszerowane udko z kurczaka, tradycyjna rolada wołowa,
- puree ziemniaczane,
- wybór trzech surówek.
I i II danie gorące
-
tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
-
pierś z kurczaka/rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów,frytki, surówka z kapusty pekińskiej,
-
rolada wieprzowa w sosie własnym, kulki śląskie, surówka z czerwonej kapusty,
-
shoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, colesław,
-
filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na białym sosie, ryż z warzywami, mix sałat z vinegrettem,
-
devolay, ziemniaki opiekane, surówka z ogórka i pomidora,
-
sztuka karczku w sosie z zielonego pieprzu/myśliwskim, kopytka, surówka z ogórka.
III danie gorące
- żurek z jajkiem i białą kiełbaską,
- barszcz czerwony z krokietem,
- gulasz z warzywami,
- kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
- krem z leśnych grzybów z paluchem,
- chilli con carne.
Deser
creme brulle z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
puchar lodów owocowych z bakaliami,
- tiramisu.
Zimna płyta
- półmisek mięs i wędlin,
- talerz serów z żurawiną,
- galaretki wieprzowe/drobiowe,
- pomidor a’la caprese z mozarellą,
- śledzie w zalewie ziołowej,
- stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
- wybór pieczywa,
- dwie sałatki do wyboru:
- tradycyjna jarzynowa,
- drobiowa z porem lub ananasem,
- selerowa,
- lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
- tortellini,
- seler z ananasem,
- gyros,
- grecka z serem feta.
Cena
Pakiet zawiera
- powitanie Państwa Młodych chlebem i solą,
- lampkę wina musującego dla Gości,
- obiad dwudaniowy,
- tort weselny,
- deser,
- trzy dania gorące serwowane o wybranych porach,
- zimną płytę,
- napoje nielimitowane,
- ciasta tradycyjne,
- owoce,
- słodki bufet,
- dania gorące w podgrzewaczach,
- element wiejskiego jadła i szwedzkiego stołu.
Obiad
- tradycyjny rosół z makaronem,
drugie danie serwowane na półmisku: schabowy, de’volay, sznycel z cebulą, faszerowane udko z kurczaka, tradycyjna rolada wołowa,
- puree ziemniaczane,
- wybór trzech surówek.
I i II danie gorące
- tradycyjny kotlet schabowy, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana,
pierś z kurczaka/rozeta z kurczaka w sosie z leśnych grzybów,frytki, surówka z kapusty pekińskiej,
rolada wieprzowa w sosie własnym, kulki śląskie, surówka z czerwonej kapusty,
shoarma z kurczaka z sosem czosnkowym, kulki ziemniaczane, colesław
filet z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami na białym sosie, ryż z warzywami, mix sałat z vinegrettem,
devolay, ziemniaki opiekane, surówka z ogórka i pomidora,
sztuka karczku w sosie z zielonego pieprzu/myśliwskim, kopytka, surówka z ogórka,
pieczone kacze udo, zapiekane ziemniaki, buraki.
III danie gorące
- żurek z jajkiem i białą kiełbaską,
- barszcz czerwony z krokietem,
- gulasz z warzywami,
- kwaśnica z wędzonym żeberkiem,
- krem z leśnych grzybów z paluchem,
- chilli con carne.
Deser
-
creme brulle z musem z malin, lodami waniliowymi i bitą śmietaną,
-
lodowo-bezowy wulkan z sosami czekoladowym i waniliowym,
-
puchar lodów owocowych z bakaliami,
- tiramisu.
Zimna płyta
- półmisek mięs i wędlin,
- talerz serów z żurawiną,
- galaretki wieprzowe/drobiowe,
- pomidor a’la caprese z mozarellą,
- śledzie w zalewie ziołowej,
- stripsy z kurczaka z sosem czosnkowym,
- wybór pieczywa,
- dwie sałatki do wyboru:
- tradycyjna jarzynowa,
- drobiowa z porem lub ananasem,
- selerowa,
- lodowa z grillowanym kurczakiem i parmezanem,
- tortellini,
- seler z ananasem,
- gyros,
- grecka z serem feta.
Galeria
Wyjątkowy dzień wymaga odpowiedniej oprawy. Jasna, przestronna i klimatyzowana sala, profesjonalna oprawa florystyczna oraz ledowe oświetlenie, które można ustawić wg własnych preferencji to tylko niektóre aspekty przyjęć organizowanych w naszej Sali.